Buisfunderingen

Buisfundering is zeer aangewezen bij het plaatsen van masten, kolommen in aanleg van spoorweg enz. Buisfunderingen kunnen onder alle weersomstandigheden uitgevoerd worden. Na het trillen kan de mast onmiddellijk geplaatst worden. Stalen buispalen kunnen worden geleverd in verschillende diameters.

Een kraan van Atlas dat een buis aan het verplaatsen is

Selectie van buisfunderingen

Geschikte locaties voor buisfunderingen worden geïdentificeerd, en de optimale stalen buispalen worden gekozen op basis van duurzaamheid en toegankelijkheid.
twee werknemers van de firma Vandenbroucke die kijken naar een kraan van Atlas die een buis opheft.
Werknemers van grondwerken Vandenbroucke dat de situatie van de werf in Antwerpen aan het controleren zijn

Voorbereiding en installatie van buispalen

Locaties worden voorbereid en stalen buispalen worden met geavanceerde triltechnieken diep in de grond gebracht, zodat ze direct gebruikt kunnen worden voor masten van tramleidingen.

Berlinerwanden leveren en plaatsen

Berlinerwanden, bestaande uit HEA profielen, worden geleverd en hoogfrequent in de grond getrild, met ijzeren platen en latten voor stabiliteit tot de vereiste diepte.
Een kraan van Atlas dat een buis aan het verplaatsen is in Antwerpen
Het team van grondwerken Vandenbroucke dat buisfundering aan het leggen zijn met een buisfundering machine van Atlas op de achtergrond

Afronding en afstemming

Controle en aanpassingen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle funderingen en wanden perfect zijn afgestemd op de eisen van het project.
Scroll naar boven