Grondwerken

Bij Vandenbroucke verzorgen we diverse grondwerken, van terreinklaarmaking tot machinale graafwerken voor bouwputten, kelders en sleuven. We installeren regenputten en septische putten, bereiden terreinen voor voor tuinaanleg en leggen kabel- en leidingsstroken aan.
een graafmachine van Atlas dat aan het veranderen is van uitrusting

Voorbereiding van het terrein

Voordat de grondwerken worden uigevoerd, is een zorgvuldige voorbereiding van het terrein essentieel. Dit omvat het grondig inspecteren, verwijderen van obstakels en verkrijgen van benodigde vergunningen.

Jimmy een arbeider van de firma grondwerken Vandenbroucke dat een meting is aan het verrichten is in Veurne
Een Graafmachine van Sunward dat een put aan het delven is in een straat van Veurne

Graven van bouwputten en funderingen

Daarna volgt het graven van de proefputten en het intrillen van de funderingsbuizen. Deze proefputten worden strategisch langs het traject gegraven en funderingsbuizen worden zorgvuldig met de nodige vakkennis ingetrilt.

Wederaanvulling rondom funderingen

Na het leggen van de funderingen wordt het gebied rondom de putten opnieuw aangevuld met grond en ander materiaal. Dit is cruciaal voor stabiliteit van de funderingen.
twee werknemers van de firma grondwerken Vandenbroucke die een put aan het delven zijn in een straat van Veurne
een graafmachine van Atlas dat aan het werk is in Antwerpen

Plaatsing en levering van putten

Tot slot, nadat alle funderingen zijn gelegd en het gebied is aangevuld, kunnen de putten worden geplaatst en geleverd. Dit omvat het positioneren van de putten langs het traject en leveren van benodigde onderdelen en materialen.
Scroll naar boven